Fejes Györgyi

Vádaskodás, lejáratás, fenyegetés mert szellőztetjük a Tápió-menti „nagy csatorna bizniszt”!

2017. október 08. - fejesgyorgyi

Nagyon örülök, hogy a csatorna körüli anomáliák magam és mások, egymástól függetlenül történő probléma feltáró tevékenysége miatt megszólaltak a helyi fidesz hívők és főleg azok, akik milliós tisztelt díjakat vettek fel különböző tisztségek betöltéséért.

fenyegetes-kep_2.png

 

fb_bejegyzes.PNG

Igaz ebben a megszólalásban nincs semmi meglepő, hisz nem tudnak mást csak vádaskodni, fenyegetni és támadni. Nemtelenül támadják azokat, akik megpróbálnak rendet teremteni a fejekben. Aljas, lejárató információkat terjesztve, összeesküvést sugallva a „tisztességes”(?!) szervezetek és benne résztvevő emberek ellen. Fel sem tételezve azt, hogy nem önös érdekből, hanem mindannyiunk érdekében tesszük ezt. Most szólok, nem hátrálok meg és másokat is erre biztatok!

Ráadásul a legújabb magyarázkodásban 150.000 Ft állami önerő támogatást emlegetnek, ami NEM használható működési költségekre és éppen ezt nem tudjuk, mire használták fel.  Ha 265.000 Ft-ra szerződtünk, erről mindenkinek van papírja ( ami idő közben 285.000 Ft-ra hízott.) állambácsi adott 150.000 Forintot akkor csak 135.000 Ft-ot kellett volna fizetnünk!!!! Hogy is van ez? 

A projekt hivatalosan 2015 év végén lezárult, miért nincs azóta elszámolás? Miért nincs még mindig az összes lakásnál bevezetve? Ezek az állítások nem vádaskodások, dokumentumok támasztják alá. Ezért kutakodunk, kérdezünk és tájékoztatunk!

A vízgazdálkodási törvény  38. § egyértelműen kimondja,hogy A víziközmű társulat közfeladatként kizárólag a település, vagy több település esetén az együttesen ellátható települések belterületi, illetve lakott területi részének közműves vízellátását, szennyvízelvezetését, szennyvíztisztítását, a belterületi vízrendezést és csapadékvíz-gazdálkodást szolgáló vízilétesítményeket hoz létre, illetve fejleszt. A víziközmű társulat az e törvényben meghatározott közfeladatán és az ahhoz kapcsolódó helyreállítási munkákon kívül egyéb tevékenységet nem végezhet.”

Az egyértelmű megfogalmazás azt (lenne) hivatott megakadályozni, hogy a társulat a beszedett vagy köztartozásként behajtott érdekeltségi hozzájárulást a közfeladatán kívül EGYÉB TEVÉKENYSÉG FINANSZÍROZÁSÁRA NE FORDÍTHASSA. Ne a polgármester urak tiszteletdíjára vagy az aranyáron fizetett ügyvédekre! 

Vádaskodás és fenyegetőzés helyett inkább azokra a tisztázatlan kérdésekre adhatnának választ például:

  1. Miért nincs (vagy,ha van,akkor mi?) következménye annak a 30.000.000 millió Forint+ Áfa, a F&L MANAGEMENT Kft-vel Kovács Ferenc( A Tápiómenti Csatornamű Vízgazdálkodási Társulata és Intéző Bizottság elnöke)  által megkötött szerződésnek, amelyet egy 2013-as Ellenőrzési Bizottsági ülés jegyzőkönyve is alátámaszt,hogy Kovácsnak nem volt Intéző Bizottsági felhatalmazása sem a szerződés megkötésére,sem a kifizetésre. Érdekessége a dolognak, hogy a megbízási díj 2013.július 11-én érkezett és már 2013.július 25-én kifizetésre is került.

Ezt a gyorsaságot!  Na, az elszámolásban lennének ilyen gyorsak!

  1. Aztán itt van a következő szabálytalan ügylet Kovács „úr” által jegyezve, egy újabb megbízási szerződése a Dr. Simala Zoltán Ügyvédi Irodával, 60 millió forint + ÁFA értékben, kvázi „jogi átvilágítás és kockázatelemző” feladatok elvégzésére. Ezen ügylet lebonyolításához szintén nem volt Intéző Bizottsági felhatalmazása Kovácsnak.
  2. Vagy válaszolhatnának arra a kérdésre is, miért kapnak az emberek sorra légből kapott elszámolásokat? Olyanok is, akik már rég befizették a teljes összeget, megkapták a "0-" ás igazolásokat és most még fizessenek "x" összeget, amit ilyen-olyan indokokkal próbálnak beszedni. Vajon az a sok ember miért várakozik nap mint nap az irodájuk előtt?
  3. Miért hívnak fel naponta többen, pl. elkeseredve panaszolja egy idős, beteg és rokkant néni, hogy hiába fizet rendesen és könyörög, hogy kössék már be végre, nem történik semmi?
  4. Hogyan lehetséges,hogy olyan helyen akarnak házi bekötést elvégezni,ahol még a csonkot sem vezették be a telekre?       

    Biztos azért, mert oly pontos nyilvántartást és könyvelést vezetnek!

    Kedves vádaskodók és sértegetők! Az is hazugság és félrevezetés, hogy szakember és szakmai felügyelet nélkül, a munkásokat magukra hagyva végezték ilyen-olyan alvállalkozó cégek a fővezeték és a házi bekötések munkálatait is? Az is hazugság, hogy több baleset is történt a vezetői irányítás nélküli munka miatt? Ami tény, hogy több ház megrongálódott, tragikus állapotban van. Javasolnám a tisztelt csatornázásban érintett szervezeteknek és szószólóinak, hogy az én lejáratásom és fenyegetésem helyett ezzel tessenek foglalkozni, Amit a Hír tv-ben elmondtak és alátámasztottak a panaszosok. Azokat támadják inkább, akik részt vettek a mocskos ügyletekben, ne azt, aki nyilvánosságra hozza! Olyan céggel kötöttek szerződést a bekötési munkálatokra, aminek ez lett az eredménye, így teszik tönkre emberek életét! 

    sulysap1.jpgwp_20160924_14_35_41_pro.jpg100_6107.JPG100_6113.JPG100_6108.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Az utak állapota az érintett településeken enyhén szólva is tragikus.Több helyen megsüllyedt. Ez kapott nyilvánosságot, ezért támadnak minket! Na meg persze azért, hogy firtatjuk az elszámolást. 

dsc05704_1.jpg

img_20170519_114313.jpg

dsc05700.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 Azt mindenesetre sajnálom,hogy a térség országgyűlési képviselője, Czerván György most nem veti latba minden befolyását, hogy az őt megválasztó emberek érdekeiért harcba szálljon, inkább asszisztál az elszámolás elodázásához, illetve a vádaskodáshoz és lejáratáshoz.

czervan_megosztas.PNG

Ne egymásra mutogasson a Tápiómenti Csatornamű Vízgazdálkodási Társulata és a Településfejlesztési Társulás. Tessék végre elszámolni a lakosok, az állam és az Unió pénzével!

Továbbra is várom a károsult lakosok jelzését és tájékoztatom az érintetteket, hogy hamarosan aláírásgyűjtésbe kezdünk, követeljük a tisztességes csatorna elszámolást! Kérem, segítsék munkámat, keressék az aláírás lehetőségét. Írjanak nekem a torokne.fejes.gyorgyi@egyuttpart.hu email címre vagy keressenek telefonon: 06704502755

Klassz lenne, ha csatlakoznál hozzánk.

http://egyuttpart.hu/csatlakozz/
Vagy ha támogatnád a munkánkat!
http://egyuttpart.hu/tamogass/

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fejesgyorgyi.blog.hu/api/trackback/id/tr7012939795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása