Fejes Györgyi

Kékcédulás nyugdíjas simogató Czerván módra

2018. február 08. - fejesgyorgyi

27657252_927455950750758_4845354614140962030_n.jpg

Szava nem lehet annak a pár száz kiváltságos szépkorúnak, akik Czerván György kedvencei, némi voksért cserébe. Nem, nem a soros disznót vágta le, nem is 5 kiló rohadt krumplit osztott, ő bulit szervezett.

Dübörög a kampány! Elkezdődött a szavazat vásárlás! Mi Tápió – és Galga vidékiek sem maradhattunk ki a buliból, vagy mégis?

Czerván György Pest megye 9. számú választókerületének országgyűlési képviselője a választókerület településein működő nyugdíjas klubok tagjait - 2018. február 03-án -  a Nagykátai Városi Sportcsarnokba hívta „Választókerületi nyugdíjas farsangi kampányrendezvény”-re.

27750813_927451417417878_1715988319215097789_n.jpg

Stílusosan, narancssárga pólóban köszöntötte a kiváltságos megjelenteket. Persze, hogy biztosra ment, megvédte a kegyenc nyugdíjasait azoktól a semmirekellőktől, akik nem a nagy NER csapat tagjai, egyszerű soros bérenc civilek, akik nem tagjai a kluboknak, akiktől szavazatot nem várhat.

Köszöntőjében Czerván nem felejtette el megemlíteni, mily sokat tett ő 20 év alatt a térségért. Sorolnám én is, megszavazta mindazon törvényeket, amelyek megszüntették a demokráciát, elősegítették a törvényes lopást. Megszavazta a trafiktörvényt, mely 40 ezer embert tett földönfutóvá, melynek igazi nyertese az ő családja is, hisz több trafikjuk van a környéken. Megszavazta a földtörvényt, melynek nagy haszonélvezője lett a térségben, sok gazda kárára. Megszavazta a 3000 milliárdos nyugdíjvagyon lenyúlását. Megszavazta a fékek és ellensúlyok lebontását segítő törvényeket. Szemet hunyt a letelepedési kötvények által beengedett -  sokszor köztörvényes, körözött bűnözők - betelepítése felett, melyeknek a kamatait mi fizetjük vissza többszörösen. Megszavazta a nemzetellenes köznevelési törvényt, mellyel gyermekeink jövőjét teszik tönkre és mindezek után volt a képén bőr az ellenzéket tehetetlenséggel vádolni. A bőség zavarában egy dolgot tudott kiemelni, a nemrégiben tett bejelentést, miszerint 1.4 milliárd forintból megújul a Nagykátai Szakorvosi Rendelőintézet. (hisszük, ha látjuk) Volt már hasonló, némi infrastruktúra fejlesztés a 4-es úttal való összekötés, ami meg is valósult, de nem Nagykátáig, hanem Czerván Tápiószentmártoni gazdaságáig. Vajon miért érzem azt, hogy csak most lett fontos közel 70 ezer ember élete? Lári-fári, hiszen választások jönnek!

 No meg „ilyen buli még nem volt” ismerte el ő maga is. Hát persze, hogy nem, csak ökörsütés a polgármester választáskor. Most váltott, átvedlett báránybőrre, de vigyázat attól még farkas maradt! Kell az a fránya szavazat, jobban mint máskor! Annyira fontosak ezek a kedves szépkorú emberek, hogy még a biztonságukról is gondoskodni kellet, a DAN kft. emberei szorgosan ellenőriztek mindenkit, már a Sportcsarnok parkolójába sem engedték azokat aki nem kaptak meghívást. Nehogy bejusson a mezei nyugdíjas, védte őket a bejutás, sőt a betekintés örömétől is a DAN kft. 

A rendezvény a Tápiószentmártoni Borvirág (?!) Szalonzenekar rövid koncertjével kezdődött, melynek Czerván György államtitkár úr is tagja, sőt egyik alapítója. Oszlopos tagja, énekese pedig az ő kebelbarátja -volt segédje - Tóth János aki a Tápiószentmártoni polgármesteri székből segítette megvalósítani a helyi korrupciót, mindaddig, amíg ki nem ütötte székéből egy független jelölt. Kétszer is! „Tápiószentmárton csalogánya” mondotta róla elismerően az államtitkár (ami lássuk be inkább szarkája) Szegény Tápiószentmártoniak….ha minden reggel erre ébrednek! Hát kérem szépen ki-ki döntse el maga miért is a zenekar névválasztása…. 

Ebéd alatt és után Terék József és barátai népi zenekara önállóan, és a „kiváló” magyar nóta, és dalénekesek kísérőjeként is húzta a talp alá valót. Az a Terék József, aki jelentős pályázati pénzzel gazdagodott a Leader pályázati pénzből. Így nekem is jobb kedvem lenne muzsikálni.

De hagyjuk a viccet, nézzük komolyan a dolgot. Azon túl, hogy nem tudjuk miből fizette az államtitkár, a közel 500 fő megvendégelését, szórakoztatását, a színvonalas (?!) műsort - Zalatnay Sarolta,Soltész Rezső,Poór Péter – tiszteletdíját és  a sportcsarnok bérleti díját, felmerül a kérdés, mi van azzal a  több száz nyugdíjassal a választó kerületében, akik nem klubtagok? Akik szegénységben, nyomorban élnek, fagyoskodnak télen a lakásukban, mert el kell dönteniük gyógyszert vagy tüzelőt vásároljanak? Amikor Magyarországon 2017-ben az öregségi nyugdíj legkisebb összege havi 28.500 Ft. Amikor a nagy többség hetente egyszer eszik meleg ételt, ha eszik. Ők nem érdemesek arra,hogy megvendégelje őket?

Akkor ez az ember kiválaszt néhány arra érdemes nyugdíjast és szórakoztatja őket? Azzal a nem titkolt szándékkal, hogy számít a szavazatikra! Ezek a szerencsétlen emberek pedig el is hiszik, hogy mennyit tett  a kormánya  értük. Hát igen! Több százezer embertől elvették megszerzett jogát, gondoljunk a nyugdíjas rendvédelmisek 15%-os járandóság csökkentésére. Elvették a beteg emberektől a rokkant nyugdíj státuszt. És eltörölték a nyugdíjak vegyes indexálását, ezáltal kevesebbel emelkedett a nyugdíjuk, mint amennyivel kellett volna. És igen! Ők szavaznak….a Fideszre!

27459510_927452984084388_6645515422583473877_n.jpg

Őket még talán megértem……. vagy mégsem. Hogyan tudják eladni gyermekeik, unokáik jövőjét egy tál lencséért? De vajon tud nyugodtan aludni ez az egész korrupt, tolvaj banda? Akiknek nem számít emberélet, nem számít semmi  csak hogy hatalomban maradhassanak? Tudom, naiv volt a kérdésfeltevés. Nevüket még a történelem könyvek margóján sem fogják említeni, unokáink pedig átkozni fogják őket és mindazokat akik a  segítették ezt a nemzetrontó, gyermekeinket rabszolgasorsba vagy emigrációba taszító szörnyeket.

Czerván Györgynek ahelyett, hogy büszkélkedik az elmúlt húsz év képviselőségével, szégyenkeznie kellene, hogy részt vesz ebben az országot kirabló politikában. Le kellene mondania és elhúzni nagyon messzire amíg teheti büntetlenül. Neve és a többi NER -társáé szitokszó lesz hamarosan!

 

Klassz lenne, ha csatlakoznál hozzánk.

Olvasd el a programunkat: 
https://program.egyuttpart.hu/

http://egyuttpart.hu/csatlakozz/
Vagy ha támogatnád a munkánkat!
http://egyuttpart.hu/tamogass/

A bejegyzés trackback címe:

https://fejesgyorgyi.blog.hu/api/trackback/id/tr5113646510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása