Fejes Györgyi

Czerván nemcsak fenyeget, de a kritikát se bírja!

2017. május 02. - fejesgyorgyi

A papagáj-kommandó beindult! Néhány napja Czerván György Pest megye Fideszes országgyűlési képviselője, a Földművelésügyi Minisztérium agrárgazdaságért felelős államtitkára egy videó-bejegyzést tett közzé Facebook-oldalán, amiben papírról olvassa a védőbeszédet a nemzeti konzultáció mellett. Semmi saját szöveg, csak kiszabott mantra! Mindent ahogy a főnök parancsolja! Ki kellett adni, hisz gáz van, az emberek nem akarnak konzultálni…

Még véletlenül sincs saját gondolata, csak zagyva propaganda. Hiába a földeket és a trafikokat meg kell hálálni. Ki Brüsszelbe megy az adófizetők pénzén szervilis hűséget tanúsítani - bár nem tud egy szót sem külföldiül - van aki pedig papírról olvassa az igét, hogy el ne rontsa. Szánalmas, mind a tartalom, mind az előadás.

De Czerván úr nem bírja a kritikát! Azonnal törölte a  videóhoz írt negatív bejegyzést, amely kicsit lényegesebb kérdéseket feszegetett mint az „Állítsuk meg Brüsszelt”. Majd annak rendje-módja szerint tiltotta is a kommentelőt, ahogy azt szépen megtanulta hazug kormányától. Ahogy a kormány korlátozza a kritikus hangvételű sajtót, úgy cenzúrázza hű alattvalója is. És hogy a fegyelmezés biztos legyen feltörték a videót megosztó személyek Facebook-oldalait, onnan is törölték. Szerencsére van aki nem hagyja magát, így újra és újra megosztja. 

Tápió-vidék képviselőjének a volt KISZ titkár elvtársnak nincsenek ellenérvei, csak a "demokratikus" elhallgattatás, vagyis a törlés és tiltás. MILYEN AKKOR EZ A KONZULTÁCIÓ?! Olyan mint ők mind! Álságos, hazug és gyűlölködő! Konzultálni a törvények meghozatala előtt kellett volna. Szervezetekkel valódi emberekkel!

A letelepedési kötvényről vajon miért nem konzultáltak? Ezrével adták el ellenőrizetlenül bűnözőknek, kétes alakoknak a letelepedési kötvényeket, bezsebelve a nagy hasznot? Ezektől miért nem félnek? De a nyomor és háború ellen menekülő szerencsétlenektől nagyon. Nevetséges és szánalmat, dühöt keltő!

Orbánnak leginkább azzal a több mint 4 millió emberrel kellene konzultálgatnia, akiket nem tart méltónak arra, hogy az érdekeiket képviselje, de még le is hazaárulózza őket. Ja, hogy ők nem fontosak! Nem fontosak, hiszen politikailag nem aktívak. Nem számít semmi, csak a hatalom! Szavazz rám! Cserébe én manipulállak téged hazugságokkal, csúsztatásokkal, gyűlöletkeltéssel. 

Az Együtt elítéli ezt a Rákosista módszert, nem kérünk a hatalommániás hűbérurakból! Abban hiszünk, hogy egy demokráciában nem lehet cenzúra, a sajtó, a szabad véleménynyilvánítás politikai befolyásolása egyenesen káros! Aki ilyen módszerekkel hallgattatja el a szavazókat, hogyan képviseli az érdekeiket. Távozzon a közéletből!

Itt vannak a bizonyítékok! Egyetlen komment sincs.

czervan.png

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fejesgyorgyi.blog.hu/api/trackback/id/tr1812473825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása