Fejes Györgyi

A fosztogatók osztogatnak?

2017. december 22. - fejesgyorgyi

Hova süllyedt ez az ország? Politikai torzszülöttek uralkodnak, lekezelő, bunkó stílusban osztanak ki mindenkit,aki szót mer emelni ellenük,akikben annyi gerinc sincs mint egy éti csigában és akik választások előtt minden aljasságra képesek a hatalomban maradásért. Ők csak olyan karácsonyfadíszek, mint a képeikkel ellátott tojástartók, hamis üveggyöngyök mint amit osztogatnak nem mások, hamis, álnok karácsonyfa díszek egy nyomorba döntött ország fáján!

Mi történik a fidesz háza táján? Bugyog bennük a nagy (ál) keresztényi szeretet? Lelketlen urizáló, pökhendi képviselők kimennek a nép közé és adományoznak? Olyanok, akik kifosztották ezt az országot és akik még a jótékonyság fogalmát sem ismerik, ezeknek hirtelen nagyon fontos lett az adakozás. Csak nem elbizonytalanodtunk béláim?

 

fideszes_kulcstarto.jpg

( Nagykátai ajándék)

No nem, nem saját pénzből megy az osztogatás, ezt a nagy jótékonykodást is mi fizetjük. Pofátlanul tolják az arcunkba a „felszámoltuk a szegénységet” hazugságot. Akkor kérdezem én, mit keresnek most az utcán? Miért visznek adományokat? Egyik helyen ingyen krumplit osztogatnak - persze az adataikért cserébe – aminek az eredetével nem tudnak elszámolni. Terézvárosban a fideszes képviselő nevével felcímkézett tojást ajándékoznak. Józsefvárosban  - ahogy azt a Vastagbőr Átlátszó is megírta, és sok más helyen a Mikulást is ők helyettesítik! Mi jön ezután? Istenként ábrázolják majd magukat? Ezért térdepeltetik a hidegben szerencsétlen gyerekeket?Nyíregyházán már a kórházba is bepofátlankodnak, ott mutogatják magukat. Vásárlási utalványokkal próbálják megvenni az emberek szavazatát. Felhasználják gyermekeinket alantas politikai céljaikhoz. Ez politikai pedofília! Megzavarják gyermekeink lelkivilágát, akik ártatlanul hisznek a nagy fehérszakállú, jóságos emberben.

Bio díszletnek használják az óvodásokat, kisiskolásokat, hogy saját magukat ünnepeljék. El a kezekkel a gyermekeinktől! A gyerek is ember! Nem egy használati tárgy! Vannak jogai! Milyen óvónő, tanítónő az olyan, aki asszisztál ehhez? Értem én, hogy félti az állását, de hogy tud nyugodtan aludni, ha nem biztosítja a rábízott gyermekek jogait, ugyanúgy, ahogy a fejlődésüket is?

A politikusi munka egy hivatás, de leginkább szolgálat. Ja, majd elfelejtettem, hogy  a fideszes képviselők szótárában nincs ilyen kifejezés, ezek nem szolgálnak, hanem uralkodnak.

Pócs Jánosnak van bőr a képén megértésről, szeretetről, békéről beszélni és virágot osztogatni  egy gyűlöletkeltő facebook bejegyzés után, ahol „leszúrja az (nem létező) ellenséget. Milyen ember az ilyen? Megmondta lézerjani: ő egy kiváló képviselő. Hát ez az értékrend a fideszben. Itt a másik kiválóság Czerván György a Vidékfejlesztési Minisztérium agrárgazdaságért felelős államtitkára, Pest megye 9.sz választókerületének országgyűlési képviselője, aki olyan jól lobbizott a választóiért, hogy az ország egyik legdrágább csatornahálózatát sikerült megépíttetni, (a gázszerelővel) horror -285 ezer Ft - lakossági hozzájárulással. Harmadik éve ő is mikuláscsomagot visz mind a 21 település óvodájába, természetesen nem a saját pénzéből. Mikuláscsomagját pedig egy olyan gyár termékeivel tömi meg, ami uniós pénzből több tízmilliárd forintért épült és senki nem tudja, hol lehet megvásárolni a (nem létező) termékeit. A beígért több száz munkaerő helyett 10 főtt foglalkoztat és nevetséges nyereséget termel. Szóljon,aki látta valahol! Vajon van e róla számlája? Vagy kéz-kezet mos alapon barterozzák? 

mikulascsomag1.jpg

mikulascsomag2.jpg

csokik.jpg

”ezt most a Télapó hozta vagy a fideszes bácsi?”- kérdezték a gyerekek.

 A Nagykátai kórus minden tagja kis narancssárga cuki kulcstartót kapott ajándékba. Csakhogy ne felejtsék el, ki a gazda! Igaz, a kulcstartót pályázati pénzből vették, abból a pénzből,amit magától  „őfazekassága”  Földművelődésügyi Minisztertől nyertek. Azaz már megint a közös kasszából, vagyis a mi adóforintjainkból. Hát ennél hasznosabb dologra nem is lehetett volna költeni. A legborzasztóbb az, hogy még örülnek is neki.

Aztán, hogy teljes legyen a kép, még naptárral ékesített karácsonyi üdvözletet is küldözgetnek, hogy el ne felejtse a kedves szavazó, ki is a jótevő. Természetesen adófizetői pénzből!

cz1.jpg

cz2.jpg

Igen, ők „képviselnek”,mert hagyjuk,mert megválasztottuk (tátok) őket. Már nincs sok idő, hogy elmondhassuk nekik: ELÉG! A felelősség a miénk, gyermekeinkért, magunkért.

Boldog utolsó karácsonyt képviselő urak, miniszterelnök úr!

Klassz lenne, ha csatlakoznál hozzánk.

http://egyuttpart.hu/csatlakozz/
Vagy ha támogatnád a munkánkat!
http://egyuttpart.hu/tamogass/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fejesgyorgyi.blog.hu/api/trackback/id/tr6613517999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása