Fejes Györgyi

Nagykátán sem maradtunk csendben!

„Én nem fogom be pörös számat!! A tudásnak teszek panaszt.”

2017. május 22. - fejesgyorgyi

 blog_kep.jpg

Szervusztok, Barátaim! Köszöntelek benneteket, akik eljöttetek, mert fontosnak tartottátok, hogy velünk legyetek és csatlakozzatok a budapesti rendezvényhez, hogy megmutassátok, párthovatartozás nélkül Fontosnak tartjátok a kiállást a civilek által megfogalmazott értékek mellett!

A lex CEU, a civilek elleni törvény, az EU-ellenes kampány, a szabad média elleni háború, a reklámadó és számos más intézkedésével hadjáratot folytat a magyar kormány a szabadság megmaradt intézményei ellen. Nem hallgathatunk! Ez ellen ki kell állnunk!

NEM ADJUK A JÖVŐNKET! MI ITT MARADUNK!

„Én nem fogom be pörös számat!! A tudásnak teszek panaszt.” Közel száz éve írta József Attila e sorokat és ma ismét itt tartunk.

Nem maradunk csendben, nem félünk, nem engedjük, hogy a hatalom és a kormánypártok kedvükre gyalázzanak mindenkit, aki nem ért egyet a politikájukkal.

De mi is a politikájuk? az ország a nemzet kirablása, szolgasorba döntése. Ami közös vagyon létezett már mindent kijátszottak maguknak és híveiknek. Földet nyugdíjvagyont, a Nemzeti Jegybank tartalékait,energia szolgáltatókat, még a szemétgyűjtést is államosították.

Most pedig, hogy senki ne emelhessen szót, miután kiiktatták a fékek és ellensúlyok rendszerét a maradék ellenálló- és igazán a rászorulókért tevékenykedő civileket akarják ellehetetleníteni. Soros bérencnek, nemzet ellenségének kiáltanak ki olyan civil szervezeteket, akik az állam helyett is tették és teszik a dolgukat. Németh Szilárd főrezsibiztos biztos nem tudná megmondani mit árt például az Igazgyöngy alapítvány, - mondjuk képességeit ismerve ez nem is csoda…. L. Ritók Nóra és munkatársai olyan tanodát vezetnek, amelynek híre van a nagyvilágban és esélyt, lehetőséget adnak a legnagyobb nyomorban élő kisgyermekek számára. Miért is ellenség a szemükben a CEU?

Mert ennek a hatalomnak nem az az érdeke, hogy az országban kiművelt emberfők legyenek, mert aki tud, az gondolkodik, azt nem lehet Kósa Lajos szintjével megtéveszteni!!

  • nem lehet bemesélni neki, hogy Mészáros Lőrinc olyan tehetséges, hogy napi 11 milliót is meg tud keresni,
  • nem lehet elhitetni vele, hogy az egészségügy állapota csak látszat és minden rendben van,
  • nem lehet elhitetni vele, hogy számtalan stadionra és degenerált álmokat kergető kisvasútra kell költeni az uniós támogatást.

A tudás, hatalom. Minden jövőjét féltő nemzet az oktatásra a következő generáció képzésére nagy gondot fordít.

Regnálása óta mit tett a jelenlegi hatalom? Lezüllesztették az oktatást. Kétszáz milliárdot vontak ki belőle és most a CEU-n a sor.

Hagyjuk? Nem, nem hagyjuk. Elég volt, elég volt a lopásokból a nemzet anyagi és szellemi kirablásából

Ez a kormány sorosozással, migránsozással fedi el az általuk életben tartott korrupciót. Elfedik gaztetteiket, melyekkel milliárdos vagyonokat halmoznak fel, tavakat kerítenek be. Magánvagyonná tették a fél országot!!!

És hiába minden feljelentés, lepattan az ügyészségről, mert a Legfőbb Ügyész Polt Péter egy alomból való velük és nem mellesleg havi 5 milliót keres a felesége, valószínű ez a hála a szervilisségért. Az ő munkája ér ennyit? 3.5 millió ember pedig nyomorog ebben az országban!

Azért is vagyunk ma itt, hogy tüntessünk a kormány jogtiprása ellen! Tüntessünk a mindent átszövő korrupció és a kormány szabadrablása ellen. Sokan állhatnának itt, sokan mondhatnák el sérelmeinket, hisz nincs a társadalomnak olyan rétege, akit ez a kormány ne károsított volna meg, ne rúgott volna bele.

A fidesz a korrupciót állami szintre emelte, a törvényeket hozzáigazította, az állami szerveket átalakította, a fontos pozícióba saját embereit, ültette, hogy minden egy nagy közös célt szolgáljon.

Egy nagy közös célt: az intézményesített lopást!

Hét éve látjuk és ma már értjük,hogyan működik a fidesz intézményesített lopása: Íme a képlet: a kormány megszervezi,támogatja,hogy haverok,rokonok  és bűnözők ellophassák a tisztességes emberek pénzét.

A Fidesz elfoglalta az államot. Egy nagy korrupciós gépezetté tette.

A Fidesz –KDNP büszkén hirdetett kétharmada semmi másról nem szól, csak a saját hatalmuk bebetonozásáról, a saját bankszámláik gyarapításáról.

7éve   minden    az    államról      szól!

Nem az emberekről, nem a vállalkozásokról, hanem az államról: az államról,aki mindenhol ott akar lenni,megmondja,hogyan szeressük a családunkat,mikor vásároljunk,hogyan gondoskodjunk szeretteinkről. De még a hálószobánkba is befurakszik.

Az Orbán kormány Törvényesítette a lopást!

Mondjuk ki nyíltan! a lopás bűn, akárki követi is el. és nem hivatkozhatnak majd arra, hogy nekik az általuk hozott törvény megengedte. Mert van egy ennél magasabb törvény is!

Egy normális országban a bűnöknek következménye van! Romániában és más országokban is sorra tartóztatják le a korrupt minisztereket. NÁLUNK MIÉR NEM???? A válasz egyszerű: Polt Péter!

Mi az Együtt politikusai hiszünk abban,hogy hamarosan eljön az idő,amikor újra egy tisztességes országban élünk és BÖRTÖNBE zárhatjuk a tolvajokat!

B  Ö  R   TÖ   N   B   E!

Meddig tart ez királyság?    Megmondom…………

Amíg nem fáj a foga az államnak  a te házadra, a te boltodra, a te földedre, Mert mindezt bármikor, bárkitől el lehet venni.!!!

EZ AZ IDŐ ELÉRKEZETT!

Nemsokára pünkösd! Mészárosok,Lázárok,Rogánok,Matolcsik,Szíjjártók és Orbánok pünkösdi királysága lejárt!

AZ ÚJ KIRÁLY NEVE LEGYEN A N É P !!!!!!

Nem a becsületes embereknek, hanem ennek a kormánynak kell elhagynia ezt az országot!!!!!!!!!!!

NEM ADJUK A JÖVŐNKET! MI ITT MARADUNK!

Sorolhatnám napestig hogy miért!! Nem teszem! Inkább mesélnék egy kisfiúról,akit gyerekkorában az asztal körül kergettek, HISZTIZETT HA NEM kapott kisvasutat,halastavat,stadiont és kisrepülőt…………de felnőtt….(igaz nem magasra….)és most a mi pénzünkből akarja megvalósítani álmait.

HAGYJÁTOK?????  /NEM HAGYJUK-NEM HAGYJUK!/

Olyan országban élsz,

  • ahol létbizonytalanság fenyeget, mert olyan törvényt hoztak, kiket hatalomra segítettél, amely nem érted, hanem ELLENED CSELEKSZIK!
  • Olyan országban élsz: ahol a haza csak a kiváltságosoké,
  • Olyan országban élsz,ahol a te gyereked nem tud boldogulni ebben a hazában amiért te és mi mindannyian dolgoztunk.
  • Olyan országban élsz: ahol Te maradsz árván, elesetten ha megöregszel, mert gyermeked elment a létért idegen országba ,és nem hallod unokáid nevetését, nem hallod csak skype-n a szót….

N A G Y I……………………Mert nem lesznek veled!! L  L

Miért nem a szabadságot választod?

Félsz barátom?????? mert legalább magadnak valld be, a borotva élén táncolsz, amikor ezt a rendszert választod.

Ha most bátor leszel, és SZEMBE MERSZ SZÁLLNI az elnyomással és az elnyomókkal, biztos lehetsz benne, hogy lesz esély!!!!!

MERT EGYÜTT MEGVÉDJÜK A DEMOKRÁCIÁT, VISSZAÉPÍTJÜK A KÖZTÁRSASÁGOT!!!!!!

Tedd meg, ne légy gyáva! Hát válassz! Most, amíg megteheted!!!!

Ehhez az kell, hogy legyél cselekvő polgár, SZERVEZŐDJ!

Vállald a felelősséget magadért és másokért!!!!

 És ebben nem leszel egyedül. EGYÜTT vívjuk meg ezt a küzdelmet, segítjük és támogatjuk egymást.

Nem hagyjuk, hogy örökre kihasználjanak, tönkretegyenek, háttérbe toljanak minket!

Ugye nem hagyjuk???? Mondjátok velem: nem hagyjuk!

Barátaim!

Sokan, sokféleképp gondolkodunk, és próbáljuk megtalálni a jobb Magyarország felé vezető utat. Én egy olyan pártnak vagyok a tagja,amely veletek együtt szeretné megtalálni ezt az utat. Mi, az Együtt vagyunk, akik a leghitelesebben tudjuk képviselni a korrupcióellenes küzdelmet. Mi vagyunk a cselekvő ellenzék!

Hogyan küzd az Együtt a korrupció ellen? Nos, nézzétek meg, mit végzett Juhász Péter a Belvárosban Rogán ügyeiben! Bod Tamás Gyulán, Berkecz Balázs Pécsett,Baranyi Kriszta Budapesten és a Tisza mentén, és még sorolhatnám. Jómagam pedig a helyi kiskirályok ellen vívok harcot. Nem félek! mert a gyerekem,az unokám jövője a tét!!!

  • Megmutatom ,hogy a Tápió mentén miért nem kaptok vissza pénzt a csatorna hozzájárulásból….mert 3x-os áron szállított Orbán apja és testvére
  • megmutatom hogy a fideszes államtitkár miként játssza ki a pályázati pénzeket a csókosoknak
  • megmutatom milyen látszat-beruházások történtek irdatlan uniós pénzből. Miközben az utak gyalázatosak, a Rendelőintézetben kőkori állapotok vannak, nincs bölcsőde,az oktatás romokban.

Hogyan kell tehát ellenük küzdeni??? Munkával, Barátaim! Ez a Juhász-modell. Dolgozni kell!!!!

Feltárni az összes mocskos ügyüket! Az Együtt elszántan harcol a korrupció ellen. És ez a harc nem ér véget, amikor ma hazamegyünk. Mert nem hagyjuk abba!!!!

Légy felnőtt, cselekedj! Ne várj az államra, mert az állam nincs veled! Ha nem teszel meg mindent..…Kimondhatod te jó szívvel ezután, hogy? EZ ITT AZ ÉN HAZÁM?  

Az én hazaszeretetem elődeink által rám hagyott felelősségről szól, arról hogy tennem kell mi erőmből telik, ha veszélyben a gyermekeim,unokám jövője!Kötelességem gyarapítani,                utódainknak megőrizni és átadni mindent amit kaptam. Kötelességem az is, hogy ne a sötétség, az elbutulás, hanem az tudásvágy mozgassa ezt a világot.

És itt van ez a föld mely befogad majd, ha elmegyek…………….

 De mielőtt elmegyek megteszem amit csak tudok,nem hagyhatom soha, - bárki legyen is itt a nemzeti király, - hogy kialudjon szívemben a láng! Átadom, mint stafétát………………..

EZ …ITT…. AZ….. ÉN… HAZÁM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NEM ADJUK A JÖVŐNKET! MI ITT MARADUNK!

Nem hallgathatunk!Elég volt! Maradjon a CEU Budapesten, a civilek Magyarországon, Magyarország pedig az EU-ban!Folytatjuk a küzdelmet, Együtt!

És nem hagyjuk abba, amíg Orbán és  korrupt kormánya sanyargatja Az országot. Együtt olyan országot építünk majd föl, amiben élni szeretnénk. És ehhez nem holnap kell hozzákezdenünk, hanem még ma.

MOST AZONNAL!!!!!!!!!!  Ők Brüsszelt akarják megállítani,mi pedig a korrupciót!

szönöm,hogy meghallgattatok!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fejesgyorgyi.blog.hu/api/trackback/id/tr1612531291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása